Jelentkezz Árusnak a 38. Kecskeméti Tavaszi Fesztiválra!


Jelentkezz Árusnak a 38. Kecskeméti Tavaszi Fesztiválra! kép
A 38. Kecskeméti Tavaszi Fesztiválunk keretein belül megrendezésre kerülő kézműves vásárra várjuk kézművesek, őstermelők, designerek jelentkezését. 
Az idei évben virág tematikában tervezzük a kézműves vásárt megrendezni, amelyre olyan dekoratív, művészeti értékekkel bíró árusokat keresünk, akik virág mintázatú és/vagy virág alapú kézműves termékekkel rendelkeznek, vagy valamilyen az adott témával kapcsolatos átértelmezésben valósítanak meg kézileg készült minőségi termékeket.

Információk a fesztiválról:

Időpont: 2023. március 22-26.

Helyszín: Kecskemét, Deák Ferenc tér

Helybérlés: 30.000 Ft + ÁFA az öt napra.
A bérleti díj tartamaz egy 2,3x2,3 méteres kézműves sátrat, amelynek 2 méteres beépített asztal része is van, továbbá az alapvilágítást, a szemétszállítást és a sátor éjszakai őrzését.

A fesztiválról röviden: A Kecskeméti Tavaszi Fesztivál hosszú múltra visszatekintő összművészeti rendezvénysorozat, mely 1986 óta minden évben kiemelkedő kulturális programokkal kerül megrendezésre a város kulturális intézményeinek szervezésében. A fesztivál keretein belül több helyszínen koncertek, előadások, színházi és családi programok, iparművészeti vásár, kültéri látványosságok, kiállítások várják az érdeklődőket.

Jelentkezési lap letölthető ITT
A jelentkezéseket a kitöltött jelentkezési lappal az anna.bodnar@hirosagora.hu e-mail címre várjuk 2023. február 24-ig.

További információ:

Bodnár Anna programszervező
anna.bodnar@hirosagora.hu, 20/ 412 2605