Filharmónia Kodály bérlet 5. előadása: PUCCINI ITÁLIÁJA


Időpontok

Március 4. hétfő 19 órakor

Filharmónia Kodály Bérlet 5. előadása

Puccini Itáliája

Magyar Állami Operaház Operagála

Puccini nevéhez olyan ikonikus opera darabok kötődnek, mint a Bohémélet, Tosca, Pillangókisasszony és a legsikeresebb operája, amit végül nem fejezett be a Turandot. A 160 éve született zeneszerző művei ma is az Operaházak kedvence, s szinte nincs olyan évad amikor legalább egy operáját ne játszanák.

A Magyar Állami Operaház küldetése, hogy az opera rajongókat országszerte minőségi opera előadásokkal örvendeztesse meg, így az Operát az Operából turné keretein egy opera gálát indítanak útra. A Puccini Itáliája operagála a legismertebb Puccini dalokat és kortársainak darabjait vonultatja fel három szólóénekessel.

Vezényel: Szennai Kálmán

Közreműködik:

Az előadás az operát az operából része.

Jegyár: 4.900 Ft

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS


Kedvezmény:
Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk.
A Filharmónia felnőtt sorozatainak bérlettulajdonosai saját bérletük felmutatásával 20% kedvezményre jogosultak a Filharmónia minden további felnőtt programjára az ország egész területén, koncertenként 1 jegy erejéig.

Jegyek válthatók a Hírös Agóra Kulturális Központ jegypénztárában (Kecskemét, Deák Ferenc tér 1., nyitva tartás: hétfőtől péntekig 14.00 – 19.00), a Hírös Agóra Ifjúsági Otthon jegypénztárában (Kecskemét, Kossuth tér 4., nyitva tartás: hétfőtől péntekig 10.00-13.00 és 14.00-17.00 között), valamint online a ITT és a www.jegymester.hu weboldalakon.
A műsor-, időpont-, a helyszín- és a szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.