Tanácsadások, fejlesztések


1. Személyes segítségnyújtás - ingyenes tanácsadások

 

Eurodesk tanácsadás - Nemzetközi ifjúsági mobilitás segítése

Keress bennünket:

TANÁCSADÓ: KÓSA ANDRÁS CSABA szakmai munkatárs

KÉRJÜK, ELŐRE EGYEZTESS VELÜNK IDŐPONTOT!
Személyesen: 6000 Kecskemét, Batthyány u. 33.
E-mailen: andras.kosa@hirosagora.hu
Telefonon: +3620 421 2136

 

Életvezetési tanácsadás

Ha elakadtál valamiben, szeretnéd megbeszélni a dolgaidat, kérdéseidet, kételyeidet, érzéseidet egy segítő szakemberrel, várunk Téged! Ide tartoznak a párkapcsolati, vagy szexualitással kapcsolatos kérdéseid is.

KÉRJÜK, ELŐRE EGYEZTESS VELÜNK IDŐPONTOT!
Személyesen: 6000 Kecskemét, Batthyány u. 33.
E-mailen: tanacsadas@hirosagora.hu
Telefonon: 76/475-022


2. Egyéni és csoportos fejlesztések

 

Csapatépítő tréningek

A foglalkozások, tréningek célja, hogy az adott közösség hatékonyabban, gördülékenyebben tudjon együttműködni a jövőben, tevékenységeikben közös pontokat találjon, és a konfliktusok megfelelő kezelését is megtanulja. A tréningeket a Hírös Agóra - HELPI Ifjúsági Fejlesztő Műhely munkatársai vezetik - képzett trénerek, akik mind az indoor (benti), mind az outdoor (szabadban történő) csapatépítő tréningek megtartását magas színvonalon tudják garantálni. Iskoláknak, cégeknek és alapítványoknak térítési díj ellenében van lehetőségük igénybe venni ezt a szolgáltatásunkat.

Elsősorban a következő programokhoz ajánljuk:

Szolgáltatásunkat kiemelten ajánljuk osztályok, tanári karok és munkaközösségek részére! Amennyiben felkeltette érdeklődését szolgáltatásunk, kérem, kérje egyedi ajánlatunkat, kedvezményes díjszabásunk jóval a piaci ár alatti!

BŐVEBB INFORMÁCIÓ: BÁNNÉ MÁRIÁS RENÁTA szakmai munkatárs
E-mail: renata.marias@hirosagora.hu
Telefon: 76/320-377, 70/455 8685


Kalandos Osztálykirándulás

A program lehetőséget teremt, hogy szakképzett trénerek bevonásával színesebbé váljon az osztálykirándulás. A program során az élménypedagógia módszerét használjuk játékos feladatok által, amelynek középpontjában az együttműködés – kihívás - élmény áll. A feladatok során fejlesztjük a fiatalokat, az osztály közössége pedig ezzel párhuzamosan épül. Ha van rá lehetőség, a játékos feladatokat a szabadban végezzük (de osztálytermi közeg sem kizárt).

Célunk, hogy az egyes feladatokat feldolgozzuk, tudatosítsuk a bennük rejlő élményeket, levonjuk a tapasztalatokat és következtetéseket, valamint elérjük, hogy visszajelzést adjanak egymásnak a fiatalok a képzett trénerek vezetésével.

Amit mi nyújtunk:

Ami az osztályfőnök, iskola teendője:

Csomagjaink:

Többféle lehetőség van, hogy bekapcsolódjunk az osztálykirándulásba: pár órás blokktól kezdve (minimum 3 óra) akár több napos kirándulásig. A részletesebb programcsomag és az árajánlat ügyében kérem, keresse munkatársunkat személyesen, vagy az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

BŐVEBB INFORMÁCIÓ: BÁNNÉ MÁRIÁS RENÁTA szakmai munkatárs
E-mail: renata.marias@hirosagora.hu
Telefon: 76/320-377, 70/455 8685