Egyéb szolgáltatásaink


 

HELYISÉG BÉRLET

Hírös Agóra Kulturális Központ
Cím: Kecskemét, Deák tér 1.

Terembérlés és rendezvényszervezés

Ajánljuk termeinket konferenciák, kiállítások, továbbképzések, bálak, intézményi és céges rendezvények lebonyolítására. Vállaljuk ezek teljes körű megszervezését, catering biztosításával, szállásfoglalással. Modern, vizuáltechnikával felszerelt helységeink befogadóképessége 10-600 fő.

Információ: Deák Tamás, 20/293-4158, tamas.deak@hirosagora.hu

GALÉRIA: Kulturális Központ termei

 

Hírös Agóra Ifjúsági Otthon
Cím: Kecskemét, Kossuth tér 4.

Reprezentatív mozi-színház és tükörtermünk valamint családias klubtermeink bérelhetők családi és baráti rendezvényekre, előadásokra, továbbképzésekre, fogadásokra, sajtótájékoztatókra, üzleti megbeszélésekre, termékbemutatókra.

Az Otthon mozi színházi jellegű vagy előadásra történő hasznosítása esetén 171 férőhely vehető igénybe. Moziként történő üzemelése esetén 219 férőhelyes.

Információ: Habuda Ibolya, 76/481-523, ibolya.habuda@hirosagora.hu

GALÉRIA: Ifjúsági Otthon termei

 


SZIVÁRVÁNY PARTI - születésnap máshogy gyerekeknek

Ha szeretnél egy feledhetetlen, vidám születésnapi, névnapi bulit, akkor válaszd az ajánlatunkat!

Lehetőséged van e jeles alkalmat megrendezni saját otthonodban vagy egyik hangulatos termünkben is meghívhatod barátaidat, rokonaidat.

A fajátékok, társasjátékok mellet, kézműves foglalkozás is része a délutánnak. Izgalmas vetélkedőkben vehettek részt, no és persze táncolhattok, bulizhattok.

A program díja: 34.000 Ft. Ez tartalmazza a feldíszített terem bérletét, szakképzett animátort, aki játszik veletek és irányítja a partit, valamint a korosztálynak megfelelően összeválogatott játékkészletet. A parti időtartama 3 óra + előkészület. Ha ettől eltérő a megrendelés, egyénileg egyeztetjük az árat az igények alapján.

Információ: Habuda Ibolya, 76/481-523, ibolya.habuda@hirosagora.hu


SZIVÁRVÁNY JÁTÉKTÁR

A Szivárvány Játéktár program a térségben egyedülálló és minden korosztály számára érdekes szabadidős elfoglaltságot ígér. Természetes anyagból készült, egyedi ügyességi, logikai, mozgásos, képesség- és készségfejlesztő játékok. A nagyszerű hordozható játékkészlet szabad és zárt térben egyaránt használható. Egy időben 50-500 fő foglalkoztatásához szükséges játékhelyszín kialakítására alkalmas. A programokat szakképzett animátorok vezetik.

Tematikus foglalkozásainkat a következő témákban ajánljuk:

Kincskereső kalandtúra, Végvári vitézes játék, Babaszoba, Kalózos játék gyerekeknek.
Legény és lánybúcsú, Lakodalom, Csapatépítés felnőtteknek.
A foglalkozás előzetes időpont és díjegyeztetéssel megrendelhetők a kért helyszínre kihelyezetten, vagy termeinkben is iskolai, munkahelyi, családi és lakóterületi programokra.

Információ: Habuda Ibolya, 76/481-523, ibolya.habuda@hirosagora.hu