@góra-line
           kulturális immunerősítés

KiállításON


 

     
   

SZÍNRŐL SZÍNRE

 

Bahget Iskander képeiből álló online kiállítás

   
A Kecskeméti Képzőművészek Közössége a Tavaszi Fesztivál mottójához igazodóan, kiállítás és programsorozat keretében átfogó képet kívánunk nyújtani a városunkban jelen lévő alkotói törekvésekről, kitágítva a vizuális művészetek fogalmát, túllépve az alkotói gondolat statikus megjelenítésén, a mozgást, mint alkotóelemet is szeretnénk a seregszemle részévé tenni.
 

Bahget Iskander Szíriában, El-Barazinban született, 1967 óta él Magyarországon, Kecskemét-Hetényegyházán. Mérnök-tanári szakon végzett,1968 óta foglalkozik fotózással, képei több, mint 250 egyéni tárlaton szerepeltek. 2010-ben magyar képzőművészet kategóriában Megyei Príma Díjat kapott, célja a kulturális híd megteremtése a különböző kultúrák között.
         
 
 
A kultúra otthonai fotós szemmel   "Kecskemét a puszták metropolisza"   Remény és megújulás
Fotópályázat diákok számára. Keress apró részletet, amit a járókelők lehet, hogy észre sem vesznek,  fotózz olyan különleges szemszögből, ami másnak eszébe sem jutna!
 
Online kiállítás A Kiskunság kincsei természetismereti, helytörténeti online közösségi játék során készült kreatív alkotásokból.
 
A Kecskeméti Képzőművészek Közössége - online katalógus. A kiállítás címe "Remény és megújulás", de a körülményekre való tekintettel a tematikai megkötés kevésbé volt szigorú.
         
 
 
Bábkészítő-műhelyben jártunk   November Hónap Alkotója   Virtuális séta a Foltvarró kiállításon
Megleptük Ancsa nénit bábkészítő-műhelyében. Tartsatok velünk és kukkancsunk be egy igazi csoda -bábos műhelybe.
 
Zugor Zoltán grafikusművész A képzőművészet alapjait, a várpalotai Thuri György rajztagozatos gimnáziumban, tanulta.
 
A Napraforgó Foltvarró Kör kiállítása online. Az egér segítségével 360 fokban nézhetjük meg a tárlatot, a kiállított tárgyakat egészen közelről szemlélhetjük.