@góra-line
           kulturális immunerősítés

ProgramON


 

       
       

Live stream-Liszt Ferenc Kamarazenekar

       
A Filharmónia Magyarország koncerttermében ezúttal is a zenetörténet kiváló alakjainak műveit hallhatjuk. Mozart, Bach és Beethoven munkássága rendkívül komoly hatással volt a klasszikus zenére, és örökségük a mai napig meghatározó. A Liszt Ferenc Kamarazenekar, Fejérvári Zoltán zongoraművész és Tfirst Péter koncertmester a három zeneóriás műveit viszi színpadra.
         
   

Covid generáció- Hogyan segítsük jól a gyerekeket, a kamaszokat a járvány alatt.

 

Együtt, veled, neked-Tisztelet és megbecsülés-Nőnap

 

Jakobicz Dorottya és Szikszai Patrik előadása

A kecskeméti Hírös Agora felkérésére a Felelős Szülők Iskolája szülőknek és tanároknak szóló interaktív előadásán a hónapok óta online oktatásban élő kamaszokról, a járványhelyzet hozta megoldásra váró élethelyzetekről beszélgetünk.
 
A Hírös Agóra színpadán két olyan hölggyel beszélgettünk akik elárulják, hogyan állnak helyt az élet több "frontján", hogyan tudnak nők lenni életük önként vállalt szerepeiben. Ismerjük meg őket és nézeteiket március 8-án, nőnapon, akikre ha szükség van, nem maradnak távol.
 
Szerelmes dallamok a házasság hetére. (Bagossy Brothers Company: Olyan Ő)
         
   

Együtt, veled, nekedHázasságban és azon kívül.

 
  Nem vagy egyedül/Alone home project
Agóra beszélgetések szakértőkkel, a lelki egészség megőrzése és helyreállítása a nehéz időkben, valamint az emberi kapcsolatok útjain történő eligazodás érdekében.
 
 
Kecskeméti Szimfonikus Zenekar karöltve a Kecskemét Táncegyüttessel városunk szülöttjének, Kodály Zoltánnak a művével tiszteleg eme jeles nap előtt.
 
A videóban szereplő fiatalok és önkéntesek, örmény, olasz, cseh és magyar állampolgárok. Segíteni szerették volna mindazokat, akik egyedül érzik magukat és ötletelni kezdtek... 
         
 
 
A mézeskalácsok   Szekeres Adrien karácsonyi koncert   Boldog Karácsonyt!
A Mackó kuckó karácsony-váró meséjét most online, videón nézhetitek meg. Mesél és az illusztrációt készítette:    Forgó Gyöngyi néni
 
A művésznő és a MÁV Szimfonikus Zenekar egy vadonatúj karácsonyi koncerttel kedveskedett rajongóinak. Kellemes időtöltést kívánunk!
 
Kocsis Tibor dalával kívánunk minden kedves látogatónknak, partnereinknek áldott, békés karácsonyt!
         
 
 
Jakobicz Dorottya -Add tovább   Csík János karácsonyi meglepetés dala   Betlehemi királyok
Angyal járt a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ-ban levő karácsonyfánál! Tavalyi Téli Fesztivál fellépőnk, Jakobicz Dorottya gyönyörű ajándékot hozott.

 

Megérkezett egy újabb ajándék. Csík János ezzel a meglepetés dallal kíván minden kedves látogatónknak, felajánlónak és ajándékozottnak békés és áldott karácsonyt!

 

A Családi Bábszínház karácsonyi történetét most online nézhetitek meg. Békés karácsonyt, boldog és egészséges új évet kívánunk minden kedves látogatónknak! 
         
 
 
Adventi ablak   Weöres Sándor Gyermekszínjátszó Találkozó   Nova Prospect koncert
A kirakatunkat megtölttöttük élettel. Az ott található fotelba egy-egy alkalommal  beültek munkatársaink, és ünnepi hangulatú verset, mesét, novellát olvastak fel.
 
A megyei gyermekszínjátszó csoportok minden évben ellátogatnak hozzánk, de idén a járványveszély miatt nem találkozhattunk...
 
Bemutatjuk a Nova Prospect zenekar koncertjét, melyet az együttes szeptember elején közönség nélkül adott nálunk.
         
 
 
Online adventi koncertek   Kecskeméti Patchwork Találkozó: Árnyéktűzés   A Kiskunság kincsei
Meglepetéssel készült a zeneszeretőknek a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar. Céljuk, hogy ebben a nehéz a időszakban is egy kis zenét csempésszenek az emberek életébe.

 

Egy rövid videóval készültünk az "Árnyéktűzés" technikájáról. Vargáné Orbán Erika koordinálásával táska elő és hátlap tűzése látható bemutatónkban.

 

ONLINE közösségi játék a Kiskunság természeti értékeinek, jeles szülötteinek és a kapcsolódó hagyományok bemutatására 3-4. és 5-6. osztályosok részvételével.