@góra-line
           kulturális immunerősítés

FiatalON


 

 

     
   

Curturemix No3

 

Rajzkihívás

   
Fedezd fel a történeteket, melyek a kanapén ülve is elérhetőek! Csatlakozz írói csapatunhoz! További információért keress minket!
 
15 nap 15 különböző rajz. Minden napra egy feladatot kapsz, melyet megtalálsz facebook és insta oldalainkon. Ébreszd fel a benned lakó művészt!
         
   

Ingyen orosz nyelvi órák

 

English Chat Club

 

Curturemix No2

Orosz Klubot hoztunk létre az orosz kultúra felfedezésére és a nyelv együtt tanulására
  • Kedd- 13:00 óra alapszint, kortól független
  • Kedd- 17:00 óra alapszint gyerekeknek, játékos feladatokkal
  • Csütörtök-18:00 emeltszint, anyanyelvi szinten vagy folyékonyan beszélők számára.
 
Minden szerdán élő közvetítéssel várjuk mindazokat, akik szeretnének csiszolni angol nyelvtudásukon. A program kb. 1 óra és rengeteg különböző témában szólalunk meg. Főzünk, társasozunk vagy éppen kedvenc sorozatainkról diskurálunk. Találkozzunk Zoom-ON!
IID: 747 157 5708
Secret code : english
 
Fedezd fel a történeteket, melyek a kanapén ülve is elérhetőek! Csatlakozz írói csapatunhoz! További információért keress minket!
         
   

10Perc Podcast

 
  Nem vagy egyedül/Alone home project
Rádióadás-szerkezetű rövid műsor. Hanganyagaink különböző témák tanulmányozásával segítik az angol nyelvtanulást. Csatlakozz te is az oldalhoz!
 
Fedezd fel a történeteket, melyek a kanapén ülve is elérhetőek! Csatlakozz írói csapatunhoz! További információért keress minket!
 
A videóban szereplő fiatalok és önkéntesek, örmény, olasz, cseh és magyar állampolgárok. Segíteni szerették volna mindazokat, akik egyedül érzik magukat és ötletelni kezdtek.