Nagycsoportosok zeneovija


Időpontok

A foglalkozás legfőbb célja, hogy megéreztessük a gyerekekkel a közös éneklés élményét.

A mondókák, gyerekdalok és egyszerűbb népdalok megtanulása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a zenei készségek és képességek fejlesztésére, melyek elengedhetetlenek a későbbi hangszertanuláshoz és a zeneiskolai felvételihez.

A gyerekek sok mozgással, játékos feladatokkal folyamatosan ismétlik, gyakorolják az általuk megtanult tudásanyagot, így észrevétlenül mélyítjük el az egyenletes lüktetés érzetét, a ritmikai ismereteket, a dallamalkotó készséget. Célunk a gyerekek személyiségének harmonikus fejlesztése az aktív zenélés értelmes-érzelmes eszközeivel. Mivel foglalkozásunk létszáma maximálisan 15 fő, ezért a gyerekek egyéni megnyilvánulására is mód adódik bensőséges, szeretetteljes légkörben. Bemutatkozó foglalkozásunkon a szülők is részt vehetnek, így teljesebb képet kaphatnak a családias, közös zenélés élményéről.

Várjuk tehát azokat az ovisokat, akik:

Időpont: keddenként 17.00 órától (az első foglalkozás időpontja: 2015. október 6.)

Bemutató foglalkozás: 2015. szeptember 29. 17.00 óra, melyen a részvétel ingyenes. Kérjük, hogy a programra előzetesen jelentkezzen be a krisztina.labanczne@hirosagora.hu e-mail címen.

Vezeti: Závori Erika

Részvételi díj:

Alkalmi jegy: 900 Ft

Havi bérlet: 3.000 Ft (a bérlet 4 alkalomra érvényes, felhasználható 2 hónapig)